#handmadewithlove

Algemene voorwaarden

Bestellen kan via het contactformulier op de website of via mail naar info@josefien-en-august.be.

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u hieronder kan raadplegen.

1             Gegevens van de onderneming

Josefien & August
Minneveldstraat 150
3070 Kortenberg
België
info@josefien-en-august.be
BE10 7360 4787 3204

2             De prijs

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn afhankelijk van de gebruikte stof. Bij bestellingen op maat kan de prijs afwijkend zijn van de prijs die u op de website bij een bepaald model ziet. De correcte prijs zal u steeds worden meegedeeld. Het totaalbedrag van de bestelling, inclusief verzendkosten, dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer BE10 7360 4787 3204. Bij afhaling kan contant betaald worden.


3             De producten

Er is geen voorraad: alle producten worden handgemaakt op bestelling. Hierdoor is er een levertijd van 10 à 14 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd oploopt, zal u hierover gecontacteerd worden. Indien een bepaalde stof of wol niet meer voorradig is, zal u hierover eveneens gecontacteerd worden.

De producten worden gedetailleerd beschreven en waarheidsgetrouw afgebeeld op de website. De kleuren kunnen echter licht afwijken van de werkelijke kleur van de producten.

Wasvoorschriften kan u vinden op deze website.

4             Verzending

Verzending naar een postkantoor in België bedraagt €4,5-. Verzending naar een thuisadres in België bedraagt €5,5-. Vanaf €75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Verzending binnen Europa bedraagt €8,5- (zonder track & trace). Vanaf €125,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Indien de verzendkosten oplopen omdat het pakket te groot of te zwaar is, wordt u hierover gecontacteerd.


5             Herroepingsrecht

Indien u niet tevreden bent of u wilt artikelen ruilen, kan u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst uw artikelen retourneren naar bovenstaand adres. Gepersonaliseerde items, vb. items waarop de naam geborduurd is, kunnen niet geretourneerd worden. Retourzendingen dienen op voorhand gemeld te worden via mail naar info@josefien-en-august.be of via het contactformulier op de website. Gelieve uw naam, de reden van retour en uw betalingsgegevens te vermelden.

Kosten van een retourzending zijn voor de koper. Een artikel kan enkel geretourneerd worden indien het ongebruikt, ongewassen en ongedragen is. Alle labels moeten in originele staat aanwezig zijn. Bij retour dienen de producten goed verpakt te worden. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen de 14 dagen teruggestort.

Items waarop een kortingsprijs geldt kunnen geretourneerd worden, maar de verzend- en retourkosten worden niet terugbetaald.


6             Klachten

Klachten kunnen ingestuurd worden via mail naar info@josefien-en-august.be of via het contactformulier op de website. Gelieve uw klacht duidelijk te omschrijven.