#handmadewithlove

Algemene voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u hieronder kan raadplegen.

1 De prijs

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn afhankelijk van de gebruikte stof. Bij bestellingen op maat kan de prijs afwijkend zijn van de prijs die u op de website bij een bepaald model ziet. De correcte prijs zal u steeds worden meegedeeld.

2 De producten

Er is geen voorraad: alle producten worden handgemaakt op bestelling. Hierdoor is er een productietijd van 1 tot 3 weken na ontvangst van de betaling. Indien u de producten nodig hebt voor een verjaardag, geboorte, trouw of andere gebeurtenis kan u steeds contact opnemen om een aangepaste levertijd te bespreken. Indien een bepaalde stof of wol niet meer voorradig is, zal u hierover eveneens gecontacteerd worden.

De producten worden gedetailleerd beschreven en waarheidsgetrouw afgebeeld op de website. De kleuren kunnen echter licht afwijken van de werkelijke kleur van de producten.

3 Verzending

Verzending in België bedraagt €5,5. Verzending naar Frankrijk bedraagt €6,5 en naar Nederland €7,5. Verzending naar overige landen binnen Europa bedraagt €10.


Indien de verzendkosten oplopen omdat het pakket te groot of te zwaar is, wordt u hierover gecontacteerd.

4 Herroepingsrecht

Indien u niet tevreden bent of u wilt artikelen ruilen, kan u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst uw artikelen retourneren naar bovenstaand adres. Gepersonaliseerde items, vb. items waarop de naam geborduurd is, kunnen niet geretourneerd worden. Retourzendingen dienen op voorhand gemeld te worden via het contactformulier op de website. Gelieve uw naam, de reden van retour en uw betalingsgegevens te vermelden.

Zowel de kosten van de verzending als van de retourzending zijn voor de koper en worden niet terugbetaald. Een artikel kan enkel geretourneerd worden indien het ongebruikt, ongewassen en ongedragen is. Alle labels moeten in originele staat aanwezig zijn. Bij retour dienen de producten goed verpakt te worden. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen de 14 dagen teruggestort.

Items waarop een kortingsprijs geldt kunnen niet geretourneerd worden. 

5 Klachten 

Klachten kunnen ingestuurd worden via het contactformulier op de website. Gelieve uw klacht duidelijk te omschrijven.